< Terug naar overzicht

Inge Hermans en Gijs Celis naar Huntsman

Huntsman, een wereldspeler op de chemiemarkt, heeft twee nieuwe specialisten aangeworven om het HR-management te ondersteunen. Gijs Celis wordt compensation & benefits manager en Inge Hermans neemt de rol van HR-business partner op voor de polyurethaandiv

Inge Hermans (33) behaalde een bachelor Communicatie aan Coovi-Pivit, de huidige Erasmus Hogeschool in Brussel en een diploma Project Management aan de Ehsal. Ze werkte een half jaar bij de Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek (VITO) als event manager en ging in 1996 bij Accenture aan de slag. Daar werkte Hermans eerst als managementassistente en schopte ze het in 2003 tot sourcing en recruitment specialist. In 2004 promoveerde ze tot HR-verantwoordelijke voor België en stuurde ze een groep van 130 consulenten.

Gijs Celis (32) is licentiaat Handelswetenschappen (Ehsal) en behaalde een graduaat in de Fiscale Wetenschappen aan de Fiscale Hogeschool in Brussel. Hij bekleedt momenteel de functie van manager employee benefits bij PriceWaterHouseCoopers, waar hij al werkt van bij het begin van zijn loopbaan in 1997. Celis is erkend belastingconsulent en is specialist in fiscale en juridische adviesverlening op het vlak van aanvullende pensioenopbouw, buitenwettelijke voordelen en financiële producten, zowel op nationaal als internationaal niveau.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen