< Terug naar overzicht

Inge Deblaere personeelsdirecteur bij VDAB

Inge Deblaere is op 1 februari gestart als personeelsdirecteur bij de VDAB, waar ze de HR-processen en -diensten futureproof wil maken.

Inge Deblaere (50) behaalde een master Economische Wetenschappen aan de KU Leuven. Via avondonderwijs verkreeg ze ook een certificaat Filosofische Academie.

Zij startte haar professionele loopbaan in 1989 bij UZ Leuven, waar ze 11 jaar lang actief was in diverse functies. Nadien ging Inge Deblaere voor 5 jaar aan de slag als senior consultant bij Capgemini Ernst & Young. In 2005 maakte ze de overstap naar de VDAB als beleidsadviseur P&O, waarbij ze vooral bezig was met grote reorganisatie- en verandertrajecten, personeelsplanning en algemeen HR-beleid.

Op 1 februari 2016 zette Inge Deblaere de stap naar de functie van personeelsdirecteur bij de Vlaamse publieke dienst voor arbeidsbemiddeling en beroepsopleiding. Daarin zijn zowel het HR-beleid, de personeelsadministratie, het personeelsloket, de interne opleidingen als de andere HR-processen vervat. Haar doel is de HR-processen en HR-diensten futureproof te maken in overleg met alle stakeholders. Haar motto: we maken een HR-beleid vanuit vertrouwen.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen