< Terug naar overzicht

Inge Beyens volgt Jo Geirnaert op bij Alken-Maes

Brouwerij Alken-Maes heeft intern opvolging gevonden voor de naar Coca-Cola vertrokken HR-manager Jo Geirnaert. Inge Beyens, die al vier jaar HR én saleservaring opdeed bij Alken-Maes, werd HR Business Partner.

Inge Beyens (33), licentiate Klinische Psychologie (KU Leuven, 1999), werkte na haar studie vier jaar als consultant rekrutering en selectie bij Michele Leclere & Consultants. In 2004 trad ze in dienst bij Alken-Maes als HR-specialist Recruitment & Selection. Na een jaar groeide ze door tot HR Officer. Sinds twee jaar was Beyens actief in de sales bij Alken-Maes: eerst als sales promotor off-trade, later als sales account on-trade. Maar sinds begin deze maand is Beyens weer volop actief in HRM als HR Business Partner.

“Bij Alken-Maes heb ik de kans gekregen om verschillende functies uit te oefenen en ook ervaring op te doen in sales, zowel binnen de grootdistributie (off-trade) als binnen horeca (on-trade)”, vertelt Beyens. “Dit kadert binnen de bedrijfsfilosofie, die medewerkers aanspoort om een zo breed mogelijke kennis op te doen van de verschillende aspecten van de onderneming. Nu keer ik terug naar m’n roots en vervang ik Jo Geirnaert, mijn vroegere manager.”

Als HR Business Partner heeft Beyens een coördinerende rol in het HR-beleid en is ze zowel de contactpersoon voor het management in het kader van het HRM, als de contactpersoon voor werknemers- en werkgeversorganisaties.


Uw wilt meer weten over de carrièrestap van Jo Geirnaert, die bier inwisselde voor cola? Zie HR Square – De Week nr. 236.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen