< Terug naar overzicht

Inez Senecaut nieuwe voorzitster PM Club

Inez Senecaut volgt haar moeder Chris Senecaut op als voorzitster van de Personnel Managers Club. Zij zegt vooral manager te zullen zijn, niet zozeer een leider. “We gaan van start met een twaalfkoppig bestuursteam dat evenwichtig is samengesteld uit HR

De verdeling van de taken is bewust, legt de nieuwe voorzitster uit. Ze wil dat in de PM Club alle invalshoeken aan bod komen. Tegelijk is die keuze pragmatisch: Senecaut heeft geen tijd om evenveel werk op te nemen als haar moeder Chris, stichter en bezieler van PMC. “Ik heb nog drie andere rollen: die van managing director van HR-CC, die van moeder en die van partner”, benadrukt Senecaut. Zij zegt de lijn en de principes van de PM Club voort te zullen zetten. Die principes draaien om efficiënte informatieverwerking voor drukbezette personeelsmanagers: hapklaar zonder commerciële praatjes, met ruimte voor discussie en ervaringsuitwisseling en met zin voor feestviering.

Praktisch zal er wel een en ander veranderen. Inez Senecaut zal meer aandacht hebben voor virtuele communicatie, via een discussieforum op de PMC-website. Er komen iets minder avondactiviteiten (om de 6 weken in plaats van maandelijks) en de netwerking met andere HR-organisaties wordt uitgebreid. U leest een uitgebreid interview met Inez Senecaut in de volgende uitgave van HR Circle, nummer 8.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen