< Terug naar overzicht

Ine Maessen en Marc Pelsser aan de slag bij Korn/Ferry Futurestep

Rekruteringsspecialist Futurestep Belgium, deel van Korn/Ferry, versterkte onlangs het team met twee nieuwe consultants: Ine Maessen en Marc Pelsser.

Sinds begin oktober werkt Ine Maessen (27) als consultant bij Korn/Ferry Futurestep binnen de afdeling Finance. Ze is verantwoordelijk voor rekrutering, selectie en assessment van middlemanagement profielen. Maessen startte haar loopbaan in de wereld van managementconsultancy als strategy analyst bij Accenture. Nadien was ze actief als recruitment consultant bij Michael Page, waar ze zich toespitste op het rekruteren van financiële profielen. Maessen is handelsingenieur en behaalde ook een MBA aan de Solvay Business School.

Ook Marc Pelsser (34) trad in oktober in dienst. Hij werd consultant in middlemanagement recruitment. Hij is gespecialiseerd in de advanced technology-sector, waar hij advies verstrekt en oplossingen aanbiedt op het vlak van werving en selectie. Pelsser heeft ruim negen jaar ervaring in business development en accountmanagement, zowel bij nationale als internationale ICT-leiders (Cognos, SAS Institute, Sun Microsystems, IBM). Daarnaast heeft hij ervaring in software, hardware en dienstverlening. Voor hij bij Futurestep aan de slag ging, was Pelsser werkzaam bij IBM, waar hij verantwoordelijk was voor de verkoop van infrastructuuroplossingen voor de SMB-markt in België. Pelsser werd bachelor in rechten aan de Facultés Universitaires Notre-Dame de la Paix (Namen) en master in criminologie aan de Université Catholique de Louvain. Hij heeft onlangs een executive master in general management aan de Solvay Business School behaald.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen