< Terug naar overzicht

Ilse Geysemans diensthoofd stafdienst welzijn bij het Provinciebestuur Antwerpen

Ilse Geysemans is diensthoofd stafdienst welzijn bij het Provinciebestuur Antwerpen.

Ilse Geysemans (39) studeerde in 1995 aan de KU Leuven af als licentiaat in de Politieke Wetenschappen. In 2000 behaalde ze een master Overheidsmanagement en Bestuurskunde aan de VUB. Nadien volgde ze nog verschillende opleidingen, zoals Strategisch Opleidingsmanagement aan de Vlerick Leuven Gent Management School.

Geysemans startte haar loopbaan in 1995 als dossierbeheerder kinderbijslag bij ACVW Wilrijk. In 1999 werd ze diensthoofd van de personeelsdienst in de gemeente Heist-Op-Den-Berg. In 2005 ging ze aan de slag bij het Provinciebestuur Antwerpen als bestuurssecretaris personeelsbewegingen om er een jaar later diensthoofd personeelsontwikkelingen te worden. Begin 2012 werd ze diensthoofd Europa Direct.

Op 1 juli 2012 wordt Geysemans diensthoofd stafdienst welzijn van het Provinciebestuur Antwerpen. “De werkgever blijft dezelfde, alleen de dienst verandert. Het organogram van de dienst welzijn wordt momenteel hertekend. De uitdaging is om de inhoudelijke opdracht goed te vervullen en ervoor te zorgen dat de nieuwe organisatiestructuur aanvaard wordt en een meerwaarde zal betekenen. In totaal omvat de dienst zo’n 55 medewerkers, verdeeld in gespecialiseerde teams. Belangrijk is om alle neuzen in dezelfde richting te krijgen en dit te linken aan de aanwezige planningsinstrumenten en –methodieken.”

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen