< Terug naar overzicht

Ilse Deruyck verlaat Deceuninck voor Soubry

Ilse Deruyck heeft na een jaar afscheid genomen van Deceunick om HR-assistent te worden bij Soubry. Ze wordt er deels verantwoordelijk voor uitzendwerk, rekrutering en selectie.

Ilse Deruyck (37) genoot een opleiding bachelor Bedrijfstolk aan de Mercator Hogeschool in Gent. Na haar studies ging ze aan de slag bij Vedior (nu Tempo-Team) als consulente. Ze bleef er ruim elf jaar in dienst. In 2007 stapte ze over naar Select HR, eveneens als consulente.

In 2009 verliet ze de uitzendsector om aan de slag te gaan als HR Officer bij bouwmaterialenproducent Deceunick. Ze verving er een zwangere collega gedurende een periode van elf maanden. Daarna maakte ze de overstap naar Soubry, waar ze nu HR-assistent is. Ze is er deels verantwoordelijk voor alles wat uitzendkrachten betreft. “Dat betekent planning, prestaties, selecties en contracten met uitzendkantoren: een wereld die ik goed ken”, zegt Deruyck. “Maar ik ben ook samen met de HR-manager verantwoordelijk voor rekrutering en selectie van operatoren, technici en dergelijke. Onlangs werkte ik ook mee aan een tweedaagse jobhappening waar we zo’n 150 kandidaten ontvingen. Ook deelnemen aan jobbeurzen behoort tot mijn takenpakket.”

Over haar motivatie om bij Soubry aan de slag te gaan zegt Deruyck: “Na een lange periode in de uitzendsector, waar ik een zeer brede basis aan ervaringen in de HR-wereld in het algemeen kon opbouwen, vond ik dit het gepaste moment om de stap te zetten om deze ervaring binnen een groeiend bedrijf als Soubry aan te wenden. Ik zie deze overgang dan ook als een stap in de richting die ik wil blijven uitgaan.”

< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen