< Terug naar overzicht

Hubert De Neve Vice President HR bij IMEC

Het onderzoekscentrum voor nano-elektronica en nanotechnologie IMEC heeft sinds kort een nieuwe Vice President Human Resources. Gevestigde waarde Hubert De Neve zal een belangrijke rol spelen in het personeelsbeleid van IMEC bij de recent aangekondigde

Hubert De Neve (55) was sinds september 2006 tijdelijk en deeltijds actief bij IMEC en zal nu zijn functie als personeelsdirecteur voltijds opnemen. De opvolger van gewezen HR-manager van het jaar Erik Daenen is doctor in de Pedagogische Wetenschappen en volgde onder meer opleidingen aan de KU Leuven en de University of Southern California (Los Angeles). Na een aanzienlijke academische carrière ging hij aan de slag bij Janssen Pharmaceutica, eerst als training manager, later als directeur Organisatieontwikkeling. Zes jaar later stapte hij over naar Unisys, waar hij de rol van HR Business Partner opnam voor België, Luxemburg en later ook voor Zuid-Europa. Hij werkte er rond e-HRM en human capital solutions.
Bij Belgacom ontwikkelde en implementeerde Hubert De Neve de e-HRM-strategie. Om de afdeling Opleiding & Ontwikkeling beter te doen aansluiten op de bedrijfsdoelstellingen richtte De Neve vervolgens de Belgacom Corporate University op.
Sinds januari 2005 was Hubert De Neve partner bij Deloitte Consulting, waar hij de leiding over het Human Capital-team had.
IMEC is ervan overtuigd dat het met De Neve de “ideale persoon in huis heeft gehaald om de belangrijke herschikking binnen de wetenschappelijke divisies van IMEC tot een goed einde te brengen”. Deze reorganisatie heeft tot doel de uiteenlopende disciplines die al jaren op IMEC aanwezig zijn optimaal met elkaar te laten samenwerken.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen