< Terug naar overzicht

Hubert De Neve partner bij Deloitte Human Capital

De professionele dienstverlener Deloitte benoemde Hubert De Neve tot partner voor haar Human Capital-praktijk. De Neve was in het verleden onder meer verantwoordelijk voor het HRM-beleid van Unisys en Belgacom, waar hij de e-HRM Award en de HRM Developmen

Het Human Capital-team waarvan Hubert De Neve (54) de leiding neemt, maakt deel uit van de consultancydivisie van Deloitte. Het team bestaat uit een twintigtal consultants die diensten verlenen op het vlak van HR-strategiebepaling, HR-transformatie, change leadership en organisatieperformantie. De consultants zijn eveneens actief op het vlak van e-HR en shared services, ERP-implementatie, e-learning, pensioenen, compensation & benefits en employee tax.


Hubert De Neve is doctor in de Pedagogische Wetenschappen en volgde opleidingen aan de KU Leuven en de University of Southern California (Los Angeles). Na een academische carrière ging hij aan de slag bij Janssen Pharmaceutica, eerst als training manager, later als directeur Organisatieontwikkeling. Zes jaar later werd hij bij Unisys HR Business Partner voor België-Luxemburg en later voor Zuid-Europa. Daar verdiende hij zijn sporen in het domein van e-HRM en Human Capital Solutions.


Bij Belgacom ontwikkelde en implementeerde Hubert De Neve de e-HRM-strategie die in 2002 werd bekroond met de e-HRM Award. Om de afdeling Opleiding & Ontwikkeling beter te doen aansluiten op de bedrijfsdoelstellingen richtte De Neve vervolgens de Belgacom Corporate University op. Met zijn hervorming van de HRM-afdeling won hij in 2004 de HRM Development Award.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen