< Terug naar overzicht

HR@Work vernieuwt bestuur, Rony Hoebeke wordt voorzitter

Bij HR@Work, de organisatie voor HR-professionals die ongeveer een jaar geleden in de plaats trad van de VDP Oost-Vlaanderen, werd deze week het bestuur vernieuwd. Drie van de vier leden van de vorige stuurgroep namen ontslag (maar blijven lid van de orga

Werkdruk en gebrek aan tijd deden Peter De Waegeneer (Barry Callebaut), Siska Vermandere (Voegele Mode) en Aleida Van Gansbeke (Samsonite Europe) na een jaar verdienstelijk werk afhaken als bestuurslid van HR@Work. Zij blijven echter actief in de vereniging. ‘Oudgediende’ Gert Thienpont (Ivago) blijft wel in de bestuursploeg. Daar krijgt hij de steun van de nieuwkomers Christine Van Der Hoogerstraete (AZ Sint-Lucas Gent), Barbara De Meester (Novare), Herwig Meert (SVK) en Katleen De Stobbeleir (Vlerick Leuven Gent Management School).

Voorzitter in deze nieuwe structuur wordt de veteraan van vele oorlogen, Rony Hoebeke (54), die nu meteen ook officieel zijn geesteskind gaat leiden. Hoebeke is sociaal assistent optie Personeelsbeleid en licentiaat in de Rechten. Professioneel was hij achtereenvolgens personeelschef bij UCO in Gent (van 1974 tot 1979), hoofd Personeelszaken bij de papierfabriek van Langerbrugge (van 1979 tot 1988), HR-manager bij Honda Europe (van 1988 tot 1990) en nationaal en internationaal personeelsdirecteur bij Lotus Bakeries. Na Lotus was hij gedurende vrij korte tijd werkzaam bij VKW Oost-Vlaanderen. Vandaag is hij zelfstandig HR-consultant.

In 1995 werd Rony Hoebeke verkozen tot HR-manager van het jaar en tot de afsplitsing vorig jaar onder de vorm van HR@Work was hij voorzitter van VDP Oost-Vlaanderen (en federaal vice-voorzitter van VDP).

Veel meer over de recente en toekomstige evoluties bij HR@Work en VDP leest u in de volgende editie van HR Circle. Niet geabonneerd op HR Square? Vraag dan vrijblijvend een proefnummer aan bij redactie@hrsquare.be.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen