< Terug naar overzicht

HR Builders werft Greet Bunnens (ex-Securex) aan

Greet Bunnens (36) wordt senior manager bij HR Builders, aanbieder van tijdelijk HR-management. Ze komt over van GRH/Securex, waar ze als interim-HR-manager onder meer aan de slag was voor Johnson&Johnson en Athlon Car Lease.

HR Builders van zaakvoerster Katrien Devos breidt verder uit en werft in die hoedanigheid Greet Bunnens aan als senior manager. “Bedoeling is om HR Builders samen met Katrien verder uit te bouwen”, zegt Bunnens. “Ik zal voornamelijk als tussenpersoon fungeren tussen enerzijds de klanten die behoefte hebben aan een interim-HR-manager of tijdelijke HR-medewerker, en anderzijds onze HR-freelancers. Het zal erop aankomen de juiste kandidaten te vinden voor de tijdelijke opdrachten.”
Bunnens volgde de opleiding handelsingenieur aan de Hogeschool St.-Aloysius EHSAL. Haar eerste carrièrestappen zette ze bij CSC als analist en bij AHEAD als HR-consultant.
Nadien ging ze aan de slag bij GRH/Securex, waar ze tien dienstjaren op de teller heeft staan. Ze werd er onder meer gedetacheerd als senior HR-consultant bij Janssen Pharmaceutica en als interim-HR-manager bij Johnson&Johnson en Athlon Car Lease Belgium.
Het laatste jaar bij Securex leidde ze er een team van 20 interim-HR-managers. “Vergelijkbaar met wat ik nu zal doen”, aldus Bunnens. “Alleen wordt mijn werk bij HR Builders iets commerciëler, waar de focus bij Securex eerder op people management lag.”
Bunnens volgde tien jaar geleden een opleiding Human Resources aan de UAMS te Antwerpen, waar ze Katrien Devos leerde kennen.

< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen