< Terug naar overzicht

Hilde Ryken nieuwe HR Director bij Bleckmann

Sinds begin mei is Hilde Ryken HR Director bij Bleckmann. Ze is er verantwoordelijk voor het HR-departement in een snelgroeiende logistieke omgeving.

Hilde Ryken (51) behaalde een master Rechten aan de Universiteit Antwerpen in 1991. Ze was 5 jaar HR-manager bij Johnson Controls Automotive, 3 jaar HR Director Europe bij TDS, 3 jaar HR-manager Operations bij LU en 5 jaar VP HR Europe bij Pittsburg Corning Europe. De laatste 4 jaar was ze HR Director bij Studio 100/Plopsa.

Begin mei is Hilde Ryken gestart als HR Director bij Bleckmann. Ze zal er instaan voor de implementatie van HR in een snelgroeiende, ondernemende logistieke omgeving in ‘Fashion & Lifestyle’. Bleckmann is een logistieke onderneming, gespecialiseerd in warehousing voor de full circle: omni-channel, e-commerce, ... in de ‘Fashion en Lifestyle’. De organisatie heeft 950 werknemers op de payroll en telt op piekmomenten zelfs tot 3000 medewerkers in dienst. In totaal heeft het 28 vestigingen in België, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Azië.

Hilde Ryken reageert enthousiast op haar nieuwe uitdaging: “Het leuke is dat ik de volledige HR-basis kan implementeren van talentmanagement, remuneratie, communicatieplan, evaluatie, onboarding, ... Het bedrijf groeit, wat ook wil zeggen dat HR klaar moet zijn voor nieuwe landen, nieuwe bedrijven, andere culturen, nieuwe regelgevingen en nieuwe uitdagingen.”

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen