< Terug naar overzicht

Hilde Martien Diensthoofd Personeel gemeente Haaltert

Hilde Martien, die de afgelopen acht jaar opleidingsorganisatie Vion leidde, is bestuurssecretaris (Diensthoofd Personeel) geworden voor de gemeente Haaltert.


Hilde Martien (37) is licentiaat Sociale Wetenschappen (Arbeids- en Bedrijfssociologie, KU Leuven) en gediplomeerde in Zakelijke Taalbeheersing (KU Leuven). Ze werkte tussen 1995 en 2000 als projectcoördinator bij Vion. Toen Adrien Coucke, directeur van Vion sinds de oprichting in 1990, in 2000 met pensioen ging, volgde Martien hem op.
“Het waren jaren die me veel kennis en vaardigheden hebben bijgebracht. Veel meer dan op de universiteitsbanken heb ik ook heel wat mensenkennis en gezond verstand opgedaan”, zo blikt Martien terug. “Ik heb geleerd dat een organisatie maar levensvatbaar blijft, als ze ook zeer wendbaar en flexibel is in haar activiteiten en haar dienstverlening. Het was in de functie van directeur een zoeken naar evenwicht tussen de commerciële belangen die meespelen bij het goed beheer van de organisatie, en de inhoudelijke diepgang en kwalitatieve dienstverlening waarmee Vion zich van bij haar ontstaan wilde onderscheiden.”

Martien zoekt nu met een nieuwe professionele uitdaging een betere balans tussen gezin en werk. Op 1 september startte ze als bestuurssecretaris bij de gemeente Haaltert. In die functie geeft ze leiding aan de personeelsdienst. Bij Vion wordt Martien opgevolgd door Els Roelandt (zie volgend bericht).


Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen