< Terug naar overzicht

Hilde Hermans HR-businesspartner centrale diensten Carrefour Belgium

Sinds midden april 2012 is Hilde Hermans HR-businesspartner centrale diensten bij Carrefour Belgium.

Hilde Hermans (41) is licentiaat in de Communicatiewetenschappen (VUB). Later vulde ze haar basisopleiding via avondschool aan met een graduaat Marketing en een master in Human Resources Management (Vlerick Leuven Gent Management School, 2004).

Van 2007 tot 2012 werkte Hermans als HR-manager bij GE Capital. Daarnaast heeft ze HR-ervaring opgedaan bij Coca-Cola Enterprises, Cisco Systems en Vedior Interim in diverse functies.

Sinds midden april 2012 versterkt Hermans het HR-team van Carrefour België en rapporteert ze aan Kathleen Van der Paelt, directeur Human Resources Carrefour Belgium.

“In de functie van directeur HR BP centrale diensten zal mijn aandacht uitgaan naar het ondersteunen van het management in het uitwerken en implementeren van goede people-management-praktijken en veranderingsprojecten. In eerste instantie ga ik me toeleggen op het leren kennen van de medewerkers en mij ook de businessprocessen eigen maken. Daarna zal ik me focussen op het verder ontwikkelen van de competenties van de medewerkers en hun leidinggevenden. Dat uiteraard in nauwe samenwerking met het volledige HR-team”, licht Hermans toe.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen