< Terug naar overzicht

Hilde Haems is de nieuwe nationale HR Director van USG People

Sinds 1 april 2010 is Hilde Haems de nationale HR Director voor HR-dienstverlener USG People.

Met haar nieuwe functie zet Hilde Haems een nieuwe carrièrestap binnen de groep USG People. De voorbije twee jaar stond ze als algemeen directeur aan het hoofd van USG Financial Forces, specialist in de tewerkstelling van financiële professionals. In deze nieuwe functie zal ze de synergie tussen de verschillende werkmaatschappijen stimuleren en verder bouwen aan een innovatief personeelsbeleid met respect voor iedere medewerker en iedere bedrijfscultuur.

De visie van Hilde Haems op human resources management en de vertaalslag hiervan naar de gespecialiseerde activiteiten van de HR-dienstverlener sluiten nauw aan bij de visie van de groep op een gediversifieerd personeelsbeleid. In haar nieuwe functie legt ze rechtstreeks verantwoording af aan Hubert Vanhoe, Vice President van USG People Belgium.

De vijf jaar voorafgaand aan haar functie bij USG Financial Forces bekleedde Hilde Haems als HR Director een sleutelrol binnen het directiecomité van Start People, het toenmalige Creyf’s. Voordien was ze ruim 10 jaar actief bij ING en 7 jaar bij Allen & Overy.

Haems kijkt vol vertrouwen naar de toekomst: “Als nationale HR Director zal ik nauw samenwerken met de algemene directies en personeelsmanagers van onze bedrijven. Een Japans gezegde stelt dat als je alleen werkt, je optelt; maar dat als je samenwerkt, je vermenigvuldigt. Het is mijn ambitie om de synergie tussen onze bedrijven mee te stimuleren. Om verder te bouwen aan een innovatief personeelsbeleid met respect voor iedere medewerker en iedere bedrijfscultuur.”

Hubert Vanhoe, Vice President USG People België, licht toe: “Met deze benoeming willen we ‘talentmanagement’ nog hoger op de agenda zetten binnen onze bedrijven. Het strategische belang van ‘talent’ als onderscheidende factor neemt continu toe. Medewerkers brengen kennis, creativiteit, vakmanschap, commercieel inzicht,… Onze ondernemingen zijn steeds op zoek naar de unieke pool aan competenties. Samen met de algemeen directeurs van onze bedrijven zal Hilde erover waken dat we te allen tijde kunnen rekenen op de juiste competenties op de juiste plaats op het juiste moment en in de juiste verhouding.”

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen