< Terug naar overzicht

Hilde Haems benoemd tot HR-directeur Creyf's België

Hilde Haems is de nieuwe HR-directeur van Creyf's België, de dochteronderneming van de Solvus Resource Group voor algemene uitzendarbeid. Mevrouw Haems komt over van het advocatenkantoor Allen & Overy, waar ze HR-manager was.

Hilde Haems (39) studeerde psychologische en pedagogische wetenschappen aan de Universiteit Gent. In 1987 werd ze aangeworven door de bank BBL (nu ING), eerst als universitaire stagiair, een jaar later als personeelschef van BBL Antwerpen. In die functie was Hilde Haems verantwoordelijk voor het personeelsbeleid van een organisatie met 1000 medewerkers.

In 1997 begon Haems bij het toenmalige advocatenkantoor Loeff Claeys Verbeke met de opstart en de uitbouw van een geïntegreerd HR-management voor de vennoten, de medewerkers en de staf in vier Belgische vestigingen. Na de opsplitsing en fusie van Loeff Claeys Verbeke stapte Haems over naar Allen & Overy. Sindsdien was ze vooral bezig met internationale projecten, waarbij het nastreven van een evenwicht tussen een globale HR-aanpak en een lokale ruimte centraal stond.

Haar nieuwe werkgever Creyf's maakt deel uit van de beursgenoteerde Solvus Resource Group, een Europese leverancier van HR-diensten en IT- en engineeringprojecten. Creyf’s is voor 100% in Belgische handen. In België telt Creyf's 400 vaste medewerkers in ongeveer 100 kantoren.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen