< Terug naar overzicht

Hermina Van Coillie, Marianne Van Hoorebeke en Maaike De Vos bij ZebraZone

Met de aanwerving van drie nieuwe werknemers blijft de Securex-groep investeren in ZebraZone, zijn onderzoeksbureau voor analyse en verbetering van medewerkertevredenheid, interne communicatie en welzijn op het werk.

Hermina Van Coillie (29) zal zich als research expert toeleggen op fundamenteel onderzoek omtrent motivatie en inzetbaarheid van medewerkers en de vertaling van deze concepten naar meetmodellen. Ze deed een eerste ervaring op als data-analyst bij International Medical Statistics. Sinds 2001 was ze actief binnen de vakgroep Kwantitatieve en Persoonlijkheidspsychologie aan de KU Leuven, waar ze doctoreerde over individuele verschillen in kwaadheidgedrag. In haar postdoctoraal onderzoek spitste ze zich toe op de duur en de intensiteitprofielen van emoties.

Marianne Van Hoorebeke (28) startte als consultant voor de toepassing van medewerkersmotivatie- en tevredenheidmetingen. Ze komt van Cebir, waar ze opleidingen gaf over de testinstrumenten en verantwoordelijk was voor rekrutering. Van Hoorebeke studeerde Psychologische Wetenschappen (UGent) en verdiepte zich nadien in Human Resources Beheer aan Ichec-Entreprises in Brussel.

Maaike De Vos (26) is sociologe (UGent) en volgde de aanvullende opleiding Master in de Personeelswetenschappen (UAMS). Als research associate zal zij bijdragen tot de statistische verwerking, analyse en rapportering van de onderzoeksprojecten bij Nederlandse en Belgische bedrijven.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen