< Terug naar overzicht

Herman Nijns nieuwe voorzitter van Federgon

Herman Nijns (Randstad Group Belgium & Luxembourg) is de nieuwe voorzitter van Federgon, de federatie van HR-dienstverleners, die onder meer de uitzend- en dienstenchequesector vertegenwoordigt. Hij heeft een mandaat van drie jaar en volgt Christophe Velge (Axis) op, die de functie bekleedde sinds 2014.

Herman Nijns is CEO van Randstad Group Belgium & Luxembourg, de grootste HR-dienstverlener in België. Nijns begon zijn carrière in 1988 bij Interlabor Interim, een onderdeel van Randstad, en heeft binnen de organisatie alle bestuursniveaus doorlopen. Sinds 2005 is hij ook actief binnen Federgon, onder meer als lid van de raad van beheer.

“De HR-dienstverleners doen het goed en hun rol zal in de toekomst alleen maar aan belang winnen”, geeft Herman Nijns aan. “Onze bedrijven leveren immers als strategische partners een essentiële bijdrage tot het verhogen van de werkzaamheidsgraad. Als sector reiken we oplossingen aan om structurele zwaktes op de arbeidsmarkt te verhelpen. Dit maatschappelijk engagement is voor mij essentieel en ik wil hier dan ook ten volle mijn verantwoordelijkheid in opnemen."

Bron: Federgon (federgon.be)

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen