< Terug naar overzicht

Herman Nijns aan het hoofd van Randstad België

Stef Witteveen wordt op 1 juli 2005 afgevaardigd bestuurder van Randstad in de Verenigde Staten. Hij laat de leiding van Randstad België/Luxemburg over aan Herman Nijns.

Herman Nijns (38) werd licentiaat vertaler Deens-Engels aan de Erasmus-hogeschool en begon zijn loopbaan in 1988 bij Interlabor Interim, eerst als commercieel consulent, een jaar later als office manager. In 1993 werd Nijns manager voor de regio Brabant en later voor de regio Antwerpen-Limburg. Sinds 1999 verdedigde hij de Antwerps-Limburgse belangen in het directiecomité. Hij bouwde er de Randstad-specialisaties uit en neemt ook Randstad Professionals voor zijn rekening. Nijns heeft inmiddels zes jaar ervaring in het directiecomité. Hij moet met de nodige inspiratie en daadkracht de positie van Randstad in de HR-dienstverlening handhaven en verstevigen, in België en Luxemburg.

Stef Witteveen (42) verlaat Randstad België/Luxemburg om in de Verenigde Staten een nieuwe uitdaging aan te gaan als nationaal CEO van de uitzend- en HR-onderneming. Witteveen bekleedde na zijn studies in de bedrijfskunde aan de Universiteit van Nijenrode (Nederland) managementfuncties bij Ikea en Allied Breweries. In 1995 werd hij regionaal directeur bij Tempo Team, een dochter van de Randstad Holding. Bij de integratie van Randstad Interim en Interlabor in 1999, werd Witteveen ingeschakeld om de operatie tot een goed einde te brengen en het marktleiderschap van Randstad in België te versterken. Onder zijn bewind werd Randstad naast uitzendbureau ook human resources-dienstverlener (rekrutering en selectie, outplacement, HR-projecten, opleidingen en payroll). Randstad VS is na Randstad Nederland wereldwijd de tweede grootste organisatie in de Randstad-groep.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen