< Terug naar overzicht

Herlinde Pieters neemt Europese HR-functie op bij Groep Vandemoortele

Herlinde Pieters, tot voor kort Organizational Development Leader bij Rogers nv in Gent, maakte onlangs de overstap naar een Europese HR-functie bij de Groep Vandemoortele. Ze werd er Divisional HR-manager voor de divisie Lipids & Dough.

Pieters (35) startte haar loopbaan bij rekruteringsbureau VanRam Associates (direct search) als research coördinator en consultant. Drie jaar later trad ze toe tot het adviesbureau Orbid. In 2000 werd ze HR-specialist bij de Amerikaanse multinational Rogers Corporation, een producent van hoogtechnologische materialen, waar zij als Organisational Development Leader deel uitmaakte van het wereldwijde Employment & Development Team.
Bij de voedingsgroep Vandemoortele zal Herlinde Pieters als Divisional HR-manager voor de divisie Lipids & Dough (diepvries bakkerijproducten, margarines en vetten) alle vestigingen buiten België ondersteunen in hun HR-beleid.
Pieters studeerde in 1994 af als licentiaat Bedrijfspsychologie aan de Universiteit Gent. In 2003 volgde ze het Middenmanagementprogramma aan de Vlerick Leuven Gent Management School.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen