< Terug naar overzicht

Heidi Van Herweghe HR-directeur Boss Paints

Heidi Van Herweghe is sinds kort HR-directeur bij verfspecialist Boss Paints in Waregem. Ze verliet De Post, waar ze HR-manager Corporate Sales & Marketing was.

Heidi Van Herweghe (33) studeerde in 1997 af als licentiaat Sociologie aan de Universiteit Gent. Ze volgde ook een postuniversitaire opleiding HRM aan Ehsal. Haar eerste werkervaring kreeg ze als uitzendconsulente bij Randstad in Gent. In 1999 ging ze aan de slag als HR-professional in het Corporate HR-team van Vandemoortele Groep. In 2002 schoof ze intern door naar Alpro, een divisie van de Vandemoortele Groep. Ze groeide er door naar een HR-managementfunctie, waarbij ze het Divisional Recruitment & Development-team oprichtte en leidde. In 2006 verliet ze Alpro/Vandemoortele om op de hoofdzetel van De Post HR-manager Corporate Sales & Marketing te worden.

Bij Boss Paints is Van Herweghe verantwoordelijk om een waardegedreven HR-beleid en visie te ontwikkelen. Ze wil de HR-dienstverlening verder professionaliseren en nieuwe HR-processen en HR-instrumenten ontwikkelen. Ander aandachtspunt is de rol van het lijnmanagement als people manager versterken, zodat de lijnmanagers hun rol als leidinggevende en people manager kunnen verstevigen. Boss Paints is een familiebedrijf met 240 medewerkers.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen