< Terug naar overzicht

Hans Vermeulen HR-directeur bij Roularta Media Group

Roularta Media Group heeft Hans Vermeulen aangeworven als HR-directeur. Zijn voornaamste taak is binnen de beursgenoteerde vennootschap een HR-strategie te implementeren met respect voor de eigenheid van het bedrijf.

Hans Vermeulen (39) is licentiaat in de Rechten (Universiteit Gent) met postgraduaten in HRM en Business Administration. Hij begon zijn loopbaan in 1988 als kantoordirecteur bij het sociaal secretariaat ADMB. In 1994 werd hij nationaal verantwoordelijke juridisch advies bij SD Worx.
In 1997 zette Vermeulen de stap naar HRM, eerst bij Pricewaterhouse, waar hij als HR-manager de fusie begeleidde tussen PW en Coopers & Lybrand in België en Luxemburg. Daarna trok hij naar PA Consulting als HR-directeur Europa. De afgelopen twee jaar was hij HR-directeur bij de grootste Belgische speler in de bouwsector, Besix Group.
“Roularta is een groeionderneming”, stelt Vermeulen, “en om die groei te realiseren zijn er ondernemende en getalenteerde medewerkers nodig.” Hij ziet het dan ook als een uitdaging om “een cultuur te creëren waarin talent zich nog verder kan ontplooien”.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen