< Terug naar overzicht

Hans Joris volgt Jan van den Nieuwenhuizen op als algemeen directeur SD Worx België

Sinds 1 januari 2008 is Hans Joris algemeen directeur van HR-dienstverlener SD Worx België. In deze functie volgt hij Jan van den Nieuwenhuijzen op, die nu CEO is van SD Worx Groep.

Hans Joris (39) kan voor zijn rol van algemeen directeur bogen op een ruime ervaring in de organisatie. Van 2003 tot 2007 was hij HR-directeur van SD Worx. Daarvoor was hij 4 jaar business unit manager van SD On site, een afdeling gespecialiseerd in het aanbieden van HR- en payrollondersteuning in bedrijven. Onder zijn beleid groeide SD On site uit tot marktleider in HRM-outsourcing. Van 1997 tot 1999 was Hans Joris de afdelingsverantwoordelijke Kantoren – Sociaal Secretariaat voor kmo’s en grote ondernemingen. De twee voorgaande jaren was hij actief als coördinator van het Sociaal Secretariaat Grote Ondernemingen voor Brussel en Wallonië. Hans startte zijn carrière bij SD Worx in 1992 als dossierbeheerder binnen het Sociaal Secretariaat Grote Ondernemingen. Vanaf 1993 was hij gedurende twee jaar coördinator van deze loongroep.

De grootste uitdagingen voor Hans Joris zijn de sterke groei voortzetten, het globale marktleiderschap van SD Worx in België versterken en doorgroeien naar een leiderspositie in de marktsegmenten waar dat nog niet het geval is. In zijn nieuwe functie zal hij rapporteren aan Jan van den Nieuwenhuijzen. Die laatste wordt immers CEO van SD Worx Groep, de overkoepelende organisatie boven SD Worx België en SD Worx Internationaal. Tevens zal hij leiding geven aan de internationale tak van SD Worx.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen