< Terug naar overzicht

Hans Joris personeelsdirecteur bij SD Worx

Sinds 1 november is Hans Joris de nieuwe personeelsdirecteur bij SD Worx. Hij volgt Anne Marie Cootjans op die nu verantwoordelijk is voor ''corporate services'' binnen SD Worx.


Hans Joris (37) is verantwoordelijk voor personeelszaken, evenals de business units Juridische Studiedienst, CIM (Centrum voor Informatiemanagement) en het HR Kenniscentrum van SD Worx. Hij maakt tevens deel uit van het directiecomité.Joris studeerde politieke wetenschappen aan de Ecole d’Etudes Politiques Aix-en-Provence (Frankrijk) en is ook licentiaat toegepaste economische wetenschappen (UFSIA Antwerpen).
Hij heeft meer dan tien jaar anciënniteit bij SD Worx. In 1992 startte hij er als dossierbeheerder voor grote ondernemingen. Nadien was hij coördinator en afdelingsverantwoordelijke binnen het sociaal secretariaat. In 1999 werd Joris business unit manager van SD On Site. De unit levert HR- en payroll-ondersteuning aan bedrijven. Dit kan gaan van detachering van HR-personeel over het strategisch uitbesteden van HR-activiteiten tot het doorlichten en optimaliseren van een personeelsdienst. De dienstverlening is momenteel verdeeld in vijf lijnen: payroll support, payroll consulting, HR-support, HR business process outscourcing en een helpdesk personeelszaken. Onder impuls van Joris kende SD On Site een forse groei.Johan Portier wordt de nieuwe business unit manager van SD On Site. Sinds midden 2001 was Portier al verantwoordelijk voor outsourcing en payroll consultancy binnen de business unit. Portier startte in 1998 als key account manager bij SD Worx.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen