< Terug naar overzicht

Hans Donckers en Françoise Goris aan de slag bij Kaleido Consulting

Kaleido versterkt zijn consultancyactiviteiten met de komst van Françoise Goris (expert in rekrutering en selectie) en Hans Donckers (expert in HRM, organisatie en bedrijfsethiek).

Begin september versterkte Hans Donckers het team van Kaleido. Hij zal zich voornamelijk focussen op trajecten binnen het domein van HRM, organisatie en assessment. Daarnaast zal hij een aanbod uitbouwen op het vlak van bedrijfsethiek en maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo).

Na zijn studies Filosofie en Sociaal Werk begon Donckers zijn loopbaan als onderzoeker aan de Universiteit Gent. Daarna maakte hij de overstap naar HR-consultancy. Hij werkte achtereenvolgens voor Korn/Ferry Futurestep en Progress Associates International. Tussen 2008 en 2010 was hij tevens directeur van Epegon, het Europese People Governance Netwerk.

Midden september vervoegde ook Françoise Goris Kaleido. Zij gaat aan de slag in trajecten ter ondersteuning van rekrutering en selectie.

Françoise Goris behaalde een master in de Sociologie aan de KU Leuven en een postgraduaat Human Resources Management aan Ehsal Management School. Na haar studies ging ze aan de slag als Recruitment Specialist bij ElanIT Resource en als tewerkstellingsconsulente bij Intec.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen