< Terug naar overzicht

Hans De Graef is nieuwe personeelsdirecteur bij De Persgroep

Het personeelsbeleid bij de De Persgroep, uitgever van onder meer Het Laatste Nieuws, wordt sedert kort in goede banen geleid door Hans De Graef. Hij volgt er Raf Vandenbussche op die vorig jaar het bedrijf verliet om de functie van personeelsdirecteur bi

De jurist Hans De Graef (42, Universiteit Gent) verdiepte zich in HRM bij IPO (nu UAMS) en de Vlerick Leuven Gent Management School. Hij startte zijn carrière bij Stork Pompen in Jette waar hij na zes jaar dienst op de personeels- en salarisadministratie promoveerde tot manager Personeel & Organisatie. Een management development traject binnen het Stork-concern bracht hem in 1996 bij het toenmalige Stork Comprimo in Antwerpen, het grootste studiebureau in België. Als lid van de directie was hij er verantwoordelijk voor de volledige HR-cyclus en het facility management. Toen het bedrijf in 2000 werd overgenomen door de Amerikaanse multinational Jacobs kreeg zijn functie ook een belangrijke internationale dimensie.
Volgens Hans De Graef verschilt zijn opdracht bij De Persgroep niet veel van die bij veel andere bedrijven, namelijk een klimaat creëren waarin talent zich kan ontwikkelen en ondernemen. Hem boeit vooral de grote verscheidenheid van de werkpopulatie: technische medewerkers, een commerciële ploeg, een uitgebreide redactie en tal van freelancers.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen