< Terug naar overzicht

Hanne Van Hoeymissen HR-officer Metallo Chimique

Hanne Van Hoeymissen is sinds augustus HR-officer bij Metallo Chimique nv.

Hanne Van Hoeymissen (29) behaalde in 2006 haar master Psychologie, afstudeerrichting Arbeids- en Organisatiepsychologie (KU Leuven). Ze startte in 2006 als uitzendconsulente bij Randstad Belgium. In 2008 maakte ze de overstap naar New Holland Tractor. Als HR-coördinator voor de arbeiders was ze er onder meer verantwoordelijk voor de selectie en rekrutering van technische profielen en de instroom, doorstroom en uitstroom van arbeiders.

In februari 2011 verliet Hanne Van Hoeymissen het bedrijf om een droom van een reis te maken. Sinds augustus is ze HR-officer bij Metallo Chimique in Beerse. Metallo Chimique is een onderdeel van de Metallum Group en is wereldleider in recyclage en raffinage van complex non-ferro schroot, residuen en afval. De vestiging in Beerse telt ongeveer 340 medewerkers.

“Mijn motivatie en doelstellingen liggen voornamelijk in het uitbouwen van een objectief en degelijk HR-beleid om zo HR op de kaart te zetten als businesspartner eerder dan puur als payrolling-instelling”, motiveert Hanne Van Hoeymissen.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen