< Terug naar overzicht

Hanne Nijs is HR-officer bij Bosch Produktie

Hanne Nijs is HR-officer bij Bosch Produktie, een dochteronderneming van de Bosch Groep. In de vestiging in Tienen bevindt zich de grootste ruitenwissersfabriek ter wereld.

Hanne Nijs (27) studeerde in 2006 aan de Sociale School Heverlee af als Maatschappelijk Assistent, Personeelswerk HR. Nadien volgde ze een master Educatieve Studies, Vorming, Training & Opleiding aan de KU Leuven.

Nijs startte in september 2008 haar loopbaan met twee buitenlandse stages. Van september 2008 tot februari 2009 was ze stagiair HR en Training & Development aan de Universiteit London, Prince’s School. Nadien verhuisde ze voor vier maanden naar Spanje voor een stage bij het evenementenbureau PinaPark Sevilla.

In augustus 2009 ging Nijs aan de slag als opleidingsverantwoordelijke bij de Confederatie Bouw Limburg. Sinds maart is ze HR-officer bij Bosch Produktie, een dochteronderneming van de Bosch Groep, met wereldwijd meer dan 300.000 medewerkers. De vestiging in Tienen is het centrale ontwikkelingscentrum van ruitenwissers voor de autofabrikanten en voor de vervangmarkt. Tienen is nog steeds de grootste ruitenwissersfabriek ter wereld, en stuurt bovendien ook de groeiende productievestigingen aan in China, Korea, Roemenië, Hongarije en Mexico. Bosch Tienen telt meer dan duizend medewerkers.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen