< Terug naar overzicht

Hanne De Wit nieuwe Talent Manager bij Design is Dead

Sinds juni is Hanne De Wit aan de slag als Talent Manager bij Design is Dead, gespecialiseerd in digital marketing en web & application development.

Hanne De Wit (41) behaalde in 2001 een master Criminologie aan de Rijksuniversiteit Gent (de huidige UGent). Na een start in payroll, administratie en audit, ging De Wit aan de slag bij bpost, waar ze van 2004 tot 2008 werkte in de departementen selectie & rekrutering, compensation & benefits, BPM en job grading. Door deze brede ervaring op te bouwen, kon de criminologe kiezen voor een generalistische functie. Deze vond ze bij DKV, waar De Wit van 2009 tot 2013 aan de slag was als HR-manager: haar eerste ervaring in people management en een leuke uitdaging met een mix van hard en soft, strategisch en operationeel, en de implementatie van opmerkelijk veel HR-projecten.

Vervolgens ging De Wit als HR Director aan het werk bij Vaillant, waar ze HR op de kaart zette als businesspartner, projecten trok rond change en cultuur en het sociaal klimaat omboog van conflictueus naar collaborerend.

Nu maakt De Wit de overstap naar het snelgroeiende Design is Dead. Als Talent Manager zal ze een bijdrage leveren aan de groei van de business enerzijds, en anderzijds van het aantrekken en behouden van human capital. Daarbij hoort ook het uitbouwen van de ‘employer branding’, selectie & rekrutering, onboarding en het inzetten op verschillende HR-processen die de talenten moeten behouden (cultuur, coaching, development).

Design is Dead is gespecialiseerd in digital marketing en web & application development. Het bedrijf zoekt digitale mogelijkheden die de diensten van zijn klanten gebruiksvriendelijker maken.

“Na mijn vorige functie heb ik bewust stilgestaan bij al mijn carrièrekeuzes. Ik heb een vrij verrassende keuze gemaakt om weg te gaan van het leadership-pad en bewust gekozen voor een kleine werkgever die zeer horizontaal georganiseerd is. Deze nieuwe omgeving en de cultuur die daarbij hoort, brengt de creativiteit in mezelf beter naar boven. Daarnaast koos ik voor de toekomst die de digitale wereld uiteindelijk is. Out of the comfort zone!”, getuigt Hanne De Wit over haar nieuwe carrièrewending.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen