< Terug naar overzicht

Günter Verhelle is consultant bij Katena

Günter Verhelle is consultant bij Katena, een adviesbureau op het vlak van talent en organisatie.

Günter Verhelle (28) is arbeids- en organisatiepsycholoog van opleiding en deed zijn eerste consultancy-ervaring op tijdens zijn stage op de dienst Organisatieontwikkeling van het Universitair Ziekenhuis Gasthuisberg onder leiding van Roland Vermeylen ('Salto Humano'). Tijdens deze stage was hij onder andere betrokken bij de post-universitaire HRM-opleiding van UHasselt, waar hij rond strategisch HR-beleid voor het eerst samenwerkte met Leon Vliegen, toen HR-manager bij Borealis.

Na zijn stage volgde Verhelle de master in General Management (MGM 2007) aan de Vlerick Leuven Gent Management School, het European HRM masterprogramma, een samenwerking tussen de Vlerick Leuven Gent Management School en andere Europese universiteiten zoals EM Lyon en de Copenhagen Business School. Dit resulteerde in een 'in company project' voor Mittal Steel Duisburg (DE), waar hij werkte aan een toepasbare strategie om het potentieel en de kennis- en ervaringsoverdracht van de vergrijzende medewerkerspopulatie te maximaliseren.

In september 2007 ging Verhelle aan de slag bij Deloitte Consulting. Gedurende meer dan vier jaar bouwde hij er een ruime kennis en ervaring op in veranderings- en implementatiebeheer, organisatiedesign en talentmanagement tijdens verschillende projecten in zowel de private als de publieke sector.

Sinds maart 2012 is Verhelle consultant bij Katena. Het adviesbureau op het vlak van talent en organisatie werd een jaar geleden opgericht en wordt geleid door Jo De Bruyne en Leon Vliegen.

“Meewerken aan de ontwikkeling van een jong en ambitieus kantoor met een verbindende aanpak, waar ik kan samenwerken met én leren van twee gevestigde waarden in het HR-veld”, motiveert Günter Verhelle zijn overstap.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen