< Terug naar overzicht

Greet Santy, Peter De Wit en Pascale Hertogen versterken marketing- en strategieteam van Partena

Greet Santy gaat aan de slag als marketingmanager, Peter De Wit wordt offer development manager en Pascale Hertogen is de nieuwe customer experience manager bij Partena.

Sinds 2 september 2013 is Greet Santy marketingmanager van de Cluster Ondernemingen en Ondernemers van HR-dienstverlener Partena. Ze leidt een team van een vijftiental collega’s.

Santy begon 20 jaar gelden haar carrière als advertising manager bij Randstad Interlabor en deed vervolgens media-expertise op bij De Persgroep en VRT. Ook werkte ze als consultant bij de opstart van televisiezender Njam en als marketingmanager van de kranten Het Nieuwsblad en De Gentenaar bij Corelio.

Peter De Wit is sinds midden juni 2013 offer development manager en staat in voor de producten- en dienstenaanbiedingen. Op veertien jaar tijd evolueerde hij van HR-verantwoordelijke bij Proximus tot productmanager bij Acerta.

Pascale Hertogen is sedert juni 2013 actief binnen het departement Strategie als nieuwe Customer Experience Manager. Haar rol is om de klantenervaring binnen de verschillende diensten die Partena HDP aanbiedt, te optimaliseren. Daarvoor doet ze een beroep op meer dan twintig jaar ervaring, opgedaan bij EDS/HP, Belgacom en TNT.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen