< Terug naar overzicht

Greet Jansen directeur InQuest bvba

Greet Jansen is directeur van InQuest, gespecialiseerd in rekrutering en selectie van inkoop- en logistieke functies.

Greet Jansen (55) is licentiaat in de Rechten (KU Leuven,1980) en behaalde daarna een master in General Management aan de Vlerick Leuven Gent Management School (1981).

Jansen startte in 1981 haar loopbaan in de financiële sector. Bij ING (toen nog BBL) was ze achtereenvolgens kantoordirecteur, product development manager en auditor voor het wereldwijde netwerk. In 1989 werd ze directielid bij CIK en was er verantwoordelijk voor de audit.

Van 1992 tot 2005 was Jansen manager business development bij SD Worx. Daar was ze verantwoordelijk voor het identificeren van nieuwe diensten die SD Worx aan haar klanten kon aanbieden en voor het uitbouwen van het internationaal netwerk.

In 2006 richtte Jansen de Belgische vestiging van InQuest op, een van oorsprong Nederlands bedrijf en marktleider op het vlak van rekrutering en selectie van inkoop- en logistieke functies. Eind 2007 werd ze managing director van VIB, de Vereniging van Inkoop en Bedrijfslogistiek. De voorbije vijf jaar heeft ze samen met haar team VIB uitgebouwd tot een dynamische beroepsvereniging.

Op 1 september 2012 keerde Jansen terug naar InQuest. Samen met Rina De Reys, die het kantoor sinds Jansens vertrek in 2007 leidde, zal ze het kantoor leiden.

“Het geeft enorm veel voldoening wanneer je de perfecte fit kan maken tussen de kandidaat en het bedrijf. Het is dan ook mijn ambitie om, samen met Rina en het InQuest-team op de ingeslagen weg verder te gaan en binnen het uitgebreide netwerk dat ik ondertussen in aankoop-en logistiek heb opgebouwd, te zorgen voor zowel tevreden klanten als kandidaten”, zegt Jansen.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen