< Terug naar overzicht

Greet Aernoudt, Kaat de Geyter, Helena Molleman en Karolien Terneven bij Add Value

Consultant Add Value, gespecialiseerd in direct search en selectieprocessen, assessments en HR-consultingprojecten, versterkte zich onlangs met vier nieuwe krachten.

Greet Aernoudt (32) is licentiate Geschiedenis (KU Leuven) en wordt senior consultant. Zij heeft zes jaar ervaring als HR-generalist. Bij Accenture had zij als HR representative tussen 1999 en 2005 de verantwoordelijkheid voor de Products Operating Group en later voor de Resources Operating Group. Aernoudt stond er onder meer in voor het optimaal en efficiƫnt inzetten van medewerkers op verschillende projecten, het begeleiden van het jaarlijkse evaluatieproces en het rekruteren van jonge profielen door het leiden van assessment centers en interviews. Ze fungeerde als contactpunt voor alle HR-gerelateerde zaken voor de haar toegewezen groep werknemers en ontwikkelde locale HR-initiatieven. Voor ze overstapte naar Add Value werkte Aernoudt bij Software AG BeLux als HR-specialist in rekrutering, opleiding, ontwikkeling en carrierebegeleiding. Ze was ook betrokken bij de interne communicatie.
Kaat De Geyter (26) en Karolien Terneven (24) gaan aan de slag als research consultant in het Brussels kantoor van Add Value. De Geyter is licentiate Psychologie en deed ervaring op als uitzendconsulente. Terneven is licentiate Sociale en Culturele Agogiek en behaalde ook een master in Bedrijfseconomie. Zij was eerder tewerkstellingconsulente bij Intec Brussel, een opleidingscentrum waar zij sollicitatie- en competentietraining gaf.
Helena Molleman (37) is gegradueerde Secretariaat-Moderne Talen en werd aangetrokken als administratief assistente.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen