< Terug naar overzicht

Gijs Celis wordt directeur Global Employment Services bij Deloitte

Gijs Celis is op 14 september van start gegaan als director Global Employment Services (GES) bij Deloitte, waar hij zal instaan voor de uitbouw van een 'reward consulting'-praktijk.

Gijs Celis (42) studeerde Economische Wetenschappen aan EHSAL, vervolgens behaalde hij een licentiaat Fiscale Wetenschappen aan de Fiscale Hogeschool (FHS). Zijn eerste carrièrestappen zette hij in 1997 bij PricewaterhouseCoopers (PWC) als senior tax manager.

In 2006 maakt Celis de overstap naar de bedrijfswereld als EMEA Comp & Ben manager bij de chemische multinational Huntsman. Vijf jaar later trok hij naar Tetra Pak als director Global Mobility & Employee Benefits met het Zwitserse Lausanne als uitvalsbasis. In 2013 startte Celis een eigen consultancybedrijf, waar hij op zelfstandige basis advies verleent: GC Consult GCV. De voorbije twee jaar vervulde hij ook de functie van ad interim director Global Mobility & Employee Benefits bij DSM.

Op maandag 14 september startte Celis als director Global Employment Services (GES) bij Deloitte, waar hij zal instaan voor de uitbouw van een 'reward consulting'-praktijk. Global Employment Services is een onderdeel van het consultancybedrijf Deloitte, dat actief is in 150 landen en meer dan 210.000 werknemers telt.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen