< Terug naar overzicht

Gijs Celis is de nieuwe director Compensation & Benefits EMEA bij CommScope

Midden april begon Gijs Celis als director Compensation & Benefits EMEA bij CommScope, een concern dat zich toespitst op infrastructuuroplossingen voor communicatienetwerken.

Gijs Celis (42) studeerde Economische Wetenschappen aan EHSAL, vervolgens behaalde hij een licentiaat Fiscale Wetenschappen aan de Fiscale Hogeschool (FHS). Zijn eerste carrièrestappen zette hij in 1997 bij PricewaterhouseCoopers (PwC) als senior tax manager.

In 2006 maakte Gijs Celis de overstap naar de bedrijfswereld als EMEA Comp & Ben manager bij de chemische multinational Huntsman. Vijf jaar later trok hij naar Tetra Pak als director Global Mobility & Employee Benefits met het Zwitserse Lausanne als uitvalsbasis.

In 2013 startte Celis een eigen consultancybedrijf in strategische ‘Comp & Ben’-adviesverlening. Zo vervulde hij gedurende twee jaar de functie van ad interim director Global Mobility & Employee Benefits bij DSM. In september 2015 trok Celis als director Global Employer Services naar Deloitte, waar hij instond voor het uitbouwen van een ‘Reward Consulting’-praktijk.

Nu keert Gijs Celis terug naar de bedrijfswereld als director Compensation & Benefits EMEA bij CommScope, met de Belgische site in Leuven/Kessel-Lo als thuisbasis. De beursgenoteerde multinational, met hoofdzetel in Hickory, North Carolina (VS), is actief in meer dan 100 landen, met 5,3 miljard dollar omzet en 25.000 werknemers.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen