< Terug naar overzicht

Getronics vindt met Fabienne Doyen intern opvolging voor Luc Lemarcq

Fabienne Doyen promoveerde bij Getronics Belgium tot HR-directeur en maakt nu deel uit van het directiecomité. Ze volgt Luc Lemarcq op die naar Unilin vertrok.

Fabienne Doyen (38) startte in 1998 bij Getronics als project staffing manager. Later werd ze manager van het Common Applications Technologies-team, een onderdeel van de Business Solutions-divisie (nu Application Services). Sinds 2004 is Doyen HR-business partner. Ze begon haar carrière als systems engineer bij IBM. Later werd ze tot technical consultant bij Skillteam en projectmanager bij CSI. Doyen studeerde Economie aan de Université Libre de Bruxelles (ULB).

Commentarieert Doyen: “Getronics is een IT-dienstenleverancier die ‘brainware’ verkoopt. Menselijk kapitaal is dus enorm belangrijk in ons bedrijf. Daarom leggen we ook een sterke klemtoon op talent management: door een gerichte rekrutering proberen we het juiste talent aan te trekken, maar we geven onze medewerkers ook de kans zich intern verder te ontwikkelen. Ikzelf ben daar het levende voorbeeld van.”

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen