< Terug naar overzicht

Gert Roelandt HR-manager Daoust

HR-dienstverlener Daoust heeft een nieuwe HR-manager Vlaanderen: Gert Roelandt.

Gert Roelandt (33) staat als HR-manager Vlaanderen bij Daoust in voor het HR-beleid voor zo’n zeventig medewerkers. Hij zet de beleidslijnen uit inzake werving, rekrutering en selectie, is de HR-contactpersoon voor bedienden en kaderleden, volgt de sociale wetgeving op, stuurt de interne HR-processen, coacht en evalueert het personeel, volgt de interne mobiliteit op,… Roelandt rapporteert daarbij aan algemeen directeur Frédéric Lambeau.
Roelandt is maatschappelijk assistent (optie Personeelswerk, Sociale Hogeschool Brussel, 1998) van opleiding. Hij behaalde een postuniversitair getuigschrift HRM aan Ehsal (2002) en Management aan het handelsinstituut Saint-Louis (2003). Hij deed ervaring op als dossierbeheerder bij sociaal secretariaat Partena.
Van 2000 tot 2004 was hij Payroll Administrator bij Axima Services te Brussel. Hij verwerkte er de loon- en personeelsadministratie van zo'n 600 personeelsleden. Hierna volgde een gelijkaardige job als Payroll Officer bij Pfizer Global Pharmaceuticals te Elsene.
In 2006 werd Roelandt HR-assistant bij Coca-Cola Enterprises Belgium te Anderlecht. In die functie stond hij in voor de werving en selectie van administratief, financieel en commercieel personeel, de payrollverwerking voor ongeveer 150 medewerkers, de begeleiding van personeel en was hij het aanspreekpunt voor bedienden en kaderleden met betrekking tot HR-topics.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen