< Terug naar overzicht

Georges Anthoon verlaat AXA Belgium

Na een carrière van 11 jaar bij AXA heeft Georges Anthoon beslist om de onderneming te verlaten. Op 31 maart 2011 zal hij een punt zetten achter zijn functies van directeur Human Resources, Building & Facilities en Interne Communicatie.

Op 55-jarige leeftijd en na een carrière van 25 jaar als HR-directeur, heeft Georges Anthoon beslist om zijn ervaring en competenties met andere bedrijven te delen: “In de komende jaren wens ik actief te zijn als onafhankelijk en extern bestuurder van vennootschappen, HR- en change consultant en executive coach, naast het lesgeven op enkele managementscholen. En waarom ook niet een paar nieuwe boeken schrijven?”

De carrière van Anthoon bij AXA Belgium werd gekenmerkt door talrijke uitdagingen en successen, zoals de fusies met Royale Belge en Anhyp in 2000 en meer recentelijk de fusie met Winterthur. “Door zijn onderhandelingstalent heeft hij sterk bijgedragen tot een constructieve dialoog met onze sociale partners”, bevestigt AXA-topman Emmanuel de Talhouët.

Binnen enkele weken zal AXA Belgium de naam van de opvolger van Georges Anthoon bekendmaken.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen