< Terug naar overzicht

Geert Wouters businessgroep HR-manager Chemicals bij Tessenderlo Group

Sinds begin februari is Geert Wouters businessgroep HR-manager Chemicals van Tessenderlo Group. Met de creatie van deze nieuwe functie wil de internationale chemiegroep de HR-activiteiten binnen de businessgroep Chemicals coördineren en verder optimal

Geert Wouters (44) is meer dan 20 jaar actief in HRM, zowel in consultancy als in HR-managementfuncties, in België en Europa. Zo werkte hij onder meer bij Umicore, KPMG Consultants, Ernst & Young Consulting en de Japanse multinational Nitto Denko.
Als businessgroep HR-manager zal Wouters het HR-beleid van de Chemicals-afdeling verder ontwikkelen en de HR-processen stroomlijnen. Hij is verantwoordelijk voor alle HRM-activiteiten en processen.
Wouters, die werkt vanuit de hoofdzetel in Tessenderlo, wil de “HRM-initiatieven binnen de businessgroep Chemicals beter laten aansluiten bij de noden en doelstellingen van de business en de HR-processen verder optimaliseren met het oog op een efficiënte dienstverlening en administratie.” De businessgroep Chemicals telt 2044 werknemers.
Wouters is bachelor in de Sociale Wetenschappen, HR-management (Karel De Grote Hogeschool Antwerpen, 1985) en behaalde een postgraduaat Bedrijfsorganisatie (Hoger Instituut der Kempen Geel, 1988).

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen