< Terug naar overzicht

Geert Volders werd algemeen directeur bij Acerta Consult

Geert Volders, sinds december 2001 algemeen directeur van jobscareer.be, heeft nieuwe horizonten opgezocht in de hoedanigheid van algemeen directeur van Acerta Consult.

Volders’ taak bij Vacature zit er naar eigen zeggen op: “De integratie van jobscareer.be binnen Vacature is een feit en dus wou ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Dat is Acerta Consult geworden.” Acerta Consult verleent advies, informatie en operationele ondersteuning op het vlak van HRM, sociaal recht en personeelsfiscaliteit en maakt deel uit van de Acertagroep, ook actief als sociaal verzekeringsfonds, sociaal secretariaat, kinderbijslagfonds en verzekeringsmakelaar.
De kersverse algemeen directeur wil de adviesverlenende poot van de groep verder uitbouwen en profileren. Zegt Volders: “We hebben een pak praktische kennis in huis en de bestaande klanten zijn heel tevreden. Alleen weten onvoldoende mensen dat. Mijn taak wordt het te werken aan de profilering en merkbekendheid van de vijf units binnen Acerta Consult: Recrutering en Selectie, de uitgeverij – met onder meer de sociale gids –, HR on Site, Legal Consult en Opleidingen.”

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen