< Terug naar overzicht

Geert Volders algemeen directeur Sales, Marketing & Communications Acerta

Sinds 1 mei is Geert Volders algemeen directeur Sales, Marketing & Communications (SMC) bij HR-dienstengroep Acerta. De voorbije acht jaar was hij algemeen directeur van Acerta Consult. Zijn voorganger Philippe Depaepe krijgt de verantwoordelijkheid als a

Voor Geert Volders acht jaar geleden aan de slag ging als algemeen directeur Acerta Consult, was hij managing director bij Jobat en de jobsite Jobs & Careers.

Bij Acerta bouwde Volders en zijn team Acerta Consult uit tot één van de top 5 HR-consultingbedrijven in België. Van een omzet van 5 miljoen euro in 2002 evolueerde de maatschappij naar een omzetplan van meer dan 18 miljoen euro in 2011. Hiermee legde hij een stevige basis voor de verdere groei van de HR-consultingactiviteiten van de groep.

“Het is de bedoeling dat klanten en medewerkers Acerta leren kennen als een groep waar je terecht kan voor alle diensten die te maken hebben met het werken van mensen. Niet alleen doet het me veel plezier om na acht jaar een nieuwe uitdaging binnen dit bedrijf aan te nemen. Ik vind het uitdagend om mijn marketingervaring uit het verleden en mijn commerciële gedrevenheid weer te kunnen verzilveren”, motiveert Volders.

De functie van algemeen directeur Acerta Consult wordt ad interim door Rita Dreessen (ex HR Procter & Gamble, FOD Financiën) ingevuld.

Peter Tuybens wordt directeur Consultancy & Development en is verantwoordelijk voor BCT Coaching & Training, Talent Mobility (Assessments & Development Centers), HR Consulting & Talent management, Outplacement & Career Guidance en Reward Management. Tuybens is medeoprichter van BCT Coaching & Training, een training- & coachingbedrijf dat in 2008 werd overgenomen door Acerta.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen