< Terug naar overzicht

Geert Smets en Tanguy Dulac naar HR-Advisory

De tak HR Advisory van de groep HR Services (HRS) van PricewaterhouseCoopers (PwC) wierf onlangs twee nieuwe consultants aan. Geert Smets werd senior consultant HR Services en Tanguy Dulac consultant HR Services. Beide leggen zich toe op verschillende

Geert Smets (30) studeerde in 2001 aan de KU Leuven af als arbeids- en organisatiepsycholoog. Hij werkte eerder gedurende anderhalf jaar bij PwC's Management Consulting Services (MCS) als consultant in Learning & Change Management. Na de overname van MCS door IBM evolueerde hij daar verder in het bredere werk rond Human Capital. Smets hield zich in die 3,5 jaar als consultant bij IBM Business Consulting Services vooral bezig met communicatie, training en change mangement.
Tanguy Dulac (28) behaalde een doctoraat in management aan de London School of Economics en de Louvain School of Management. In zijn recente thesiswerk spitste Dulac zich toe op het effectieve beheer van de arbeidsrelatie bij het inschakelen van nieuwe werknemers in organisaties. Centraal hierbij staat het ‘psychologisch contract’ van de werknemer, dat een weerslag heeft op cruciale aspecten als talentenbeheer en personeelsbehoud.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen