< Terug naar overzicht

Geert Serneels managing partner bij Groep C

De gewezen algemeen directeur van Jobat, Geert Serneels, is sinds oktober managing partner van het strategische communicatiebureau Groep C.

Geert Serneels (43) was de voorbije drie jaar algemeen directeur bij Jobat, waar hij verantwoordelijk was voor de multimediale uitbouw van de rekruteringsmerken Jobat en Jobspotter. Voordien was hij vier jaar actief als senior consultant bij Ogilvy Internal Communications. Hij kan ook terugblikken op een jarenlange commerciële ervaring binnen de mediasector.
Bij Groep C wordt Serneels verantwoordelijk voor het algemeen management, en de strategische en commerciële uitbouw van het bedrijf. Hij zal eveneens als communicatieadviseur werken binnen het domein interne en strategische HR-communicatie. Serneels treedt toe tot het algemeen directieteam van Groep C en wordt partner naast de bestaande partners Noël Slangen, Bettie Elias, Bart Derison en Jan Withofs.

Naast de komst van Geert Serneels, realiseerde Groep C de laatste weken nog een aantal nieuwe aanwervingen. Michaël Juchtmans keert terug naar Groep C als communicatie-expert. Communicatieadviseurs Jan Meert (ex-wijkontwikkeling Stad Genk), Wivina De Bus (ex-Erfgoedcel Sint-Truiden) en Business Development Manager Ludo Hoste (ex-BUT) vervolledigen het team. Eerder trad communicatieadviseur Nathalie Lenaerts (ex-De Post) in dienst.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen