< Terug naar overzicht

Geert Meesschaert general manager van Lee Hecht Harrison België

HR-dienstengroep Adecco heeft Geert Meesschaert aangesteld aan het hoofd van HR-adviesbureau Lee Hecht Harrison (LHH) in België. LHH, een onderdeel van de Adecco-groep, is gespecialiseerd in ‘workforce solutions’ op het vlak van loopbaanbegeleiding,

Als general manager staat Geert Meesschaert (48) in voor het beheer en de ontwikkeling van de activiteiten van Lee Hecht Harrison (LHH) in België. Hij wordt in de vernieuwde organisatie bijgestaan door Raf Goossens, die verantwoordelijk is voor de implementatie van de LHH-projecten en dienstverlening naar klanten.
Meesschaert heeft 20 jaar ervaring in de HR-business, waarvan 12 jaar in career transition en outplacement. Hij zet de stap naar Adecco vanuit zijn eigen bedrijf, Meesschaert & Partners, dat sinds 2007 op de Belgische markt actief is in loopbaanbegeleiding.
Voor hij zijn eigen bedrijf startte, was hij actief bij Carela. Als algemeen directeur zorgde hij er voor de uitbouw van de outplacementdiensten. Voordien werkte hij bij Vedior, waar hij de divisie voor gespecialiseerde profielen vormgaf. Meesschaert, van opleiding economist, startte zijn carrière bij CNO, een dochter van BASF.
Tot 2007 was hij ook voorzitter van Federgon Outplacement. Meesschaert is tevens regelmatig gastdocent. Naast zijn professionele carrière bouwde hij een loopbaan uit als voetbalscheidsrechter bij de KBVB in eerste nationale.
“Geerts uitgesproken capaciteiten op het vlak van management en business development zullen een belangrijke meerwaarde zijn voor de uitbouw van LHH in België,” prijst Mark De Smedt, Country Manager Adecco België & Luxemburg. “Geert zal samen met het LHH-team mee bouwen aan de groei van LHH in een markt die nog een tijdje zal blijven aantrekken.”

< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen