< Terug naar overzicht

Frederik Deben HR-manager bij JBF Global Europe

Frederik Deben is HR-manager bij JBF Global Europe, een producent van ployethyleen theraftalaat (PET) in Geel.

Frederik Deben (32) behaalde in 2002 een graduaat Bedrijfsmanagement aan de Karel De Grote Hogeschool Antwerpen en in 2005 een academische bachelor Filosofie aan de Universiteit Antwerpen. Een jaar later behaalde hij een postgraduaat Business Administration aan de Leuven School of Business and Economics (KU Leuven). In 2007 volgde hij een postgraduaat Human Resources Management aan EHSAL Brussel.

Deben startte zijn loopbaan in 2005 als HR-consultant bij CPM, een jaar later stapte hij over naar Syntaxis. Tussen 2008 en 2009 was hij HR-verantwoordelijke bij de Belgische entiteit van Heinz HJ. Daarna was hij algemeen technisch directeur bij Custafer. Hij was er ook lid van het directiecomité.

Sinds 2012 is Deben eveneens docent aan het Horito Instituut Turnhout. Hij doceert er Financieel Management en Algemene Economie, en tevens Arbeidsorganisatie en Zorgsystemen.

Sinds oktober 2012 is Deben HR-manager bij JBF Global Europe, een producent van ployethyleen theraftalaat (PET) in Geel. Als HR-manager is hij tevens lid van het lokaal management. Zijn opdracht bestaat erin om voor de nieuwe organisatie HR verder uit te rollen en expats te begeleiden.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen