< Terug naar overzicht

Frederik Anseel benoemd tot professor in de Bedrijfspsychologie

Doctor Frederik Anseel wordt benoemd tot professor in het vakgebied Bedrijfspsychologie aan de Vakgroep Personeelsbeleid en Arbeids- en Organisatiepsychologie (Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen) van de Universiteit Gent.

Frederik Anseel (28) verricht hoofdzakelijk onderzoek naar motivatie- en feedbackprocessen in organisaties. Hij ontwikkelt nieuwe instrumenten om feedbackinterventies in organisaties te verbeteren. Zijn onderzoek werd gepubliceerd in verscheidene hoogaangeschreven wetenschappelijke tijdschriften en gepresenteerd op internationale congressen. Vanaf 1 oktober 2007 wordt hij verantwoordelijk voor het onderwijs in opleidingsonderdelen zoals ‘Inleiding tot de bedrijfspsychologie’, ‘Gesprekstechnieken en Toegepaste Groepsdynamica’ en ‘Consulting’.

Anseel behaalde een masterdiploma in de Psychologie aan de Universiteit Gent in 2001. Sinds 2005 is hij doctor in de Psychologie. Hij was vijf jaar onderzoeker en twee jaar doctor-assistent aan de Universiteit Gent. In 2006 werkte hij aan de Universiteit Groningen op het departement Sociale- en Organisatiepsychologie. Sinds dit jaar is hij professor aan de Universiteit Gent.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen