< Terug naar overzicht

Frédéric Wittouck HR-manager bij CM Zuid-West-Vlaanderen

Frédéric Wittouck is HR-manager bij CM Zuid-West-Vlaanderen.

Fédéric Wittouck (37) behaalde in 1998 een bachelor Psychologie aan het Katholieke Hogeschool Kortrijk, departement IPSOC. In 2008 volgde hij Personeelsmanagament bij SBM.

Wittouck startte zijn loopbaan in januari 1999 als HR-assistant bij Konvert Adviezen Kortrijk. In september 1999 werd hij selectieadviseur bij VDAB Consult. Drie jaar later, in 2002, stapte hij over naar Ascento West-Vlaanderen als HR-consultant. In 2005 werd hij er managementconsultant.

Van januari tot eind november 2012 was Wittouck corporate HR businesspartner bij WAAK BW in Kuurne. Hij was er HR-verantwoordelijke voor het omkaderingspersoneel en stond in voor de rekrutering en selectie, competentiemanagement, coaching en het opleidingsbeleid.

Sinds december 2012 is Wittouck HR-manager bij CM Zuid-West-Vlaanderen, een dienstverlenende organisatie met als doel de bevordering van het algemeen welzijn. Zij organiseert de verplichte ziekteverzekering en helpt met raad en daad bij ziekte en belangrijke levensmomenten. Daarnaast is CM actief op het gebeid van ziektepreventie en organiseert zij een brede waaier aan sociaal-culturele activiteiten. CM Zuid-West-Vlaanderen stelt een 300-tal personeelsleden tewerk.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen