< Terug naar overzicht

Frederic Grommen HR-manager bij Isabel

Frederic Grommen begon het nieuwe jaar als HR-manager bij Isabel, de specialist in financiële toepassingen en diensten voor banken, bedrijven en consumenten. Dit bedrijf kende de jongste jaren een grote groei. Grommens belangrijkste uitdaging ligt dan oo

Frederic Grommen (37) is licentiaat in de Bestuurswetenschappen en volgde bijkomende opleidingen in Human Resources Management en Bedrijfseconomie. Intussen kan hij bogen op 15 jaar HR-ervaring in voorstaande IT- en telecombedrijven zoals Proximus, Smals, EDS en HP.

Zijn voornaamste verantwoordelijkheden – zowel in een nationale als internationale context – waren training en ontwikkeling, rekrutering en selectie en interne mobiliteit. Nu zal zijn grote uitdaging erin bestaan Isabel te ondersteunen in de sterke groei. Door de evolutie van het bedrijf is er immers een groot aantal vacatures ontstaan. De gezochte profielen variëren bovendien sterk, van systeem- en netwerkfuncties, over softwareontwikkeling, key account management tot functies in project- en programmamanagement.

Ook een degelijk retentiebeleid zal voor Grommen prioritair zijn, want Isabel wil het huidige lage verloop van personeel (3 procent) behouden.

Frederic Grommen kijkt uit naar deze nieuwe etappe in zijn loopbaan: “De boeiende jobinhoud en de interessante werkgever konden me meteen bekoren. Isabel staat als het ware op het kruispunt tussen de bancaire en de ICT-sector en bekleedt daarmee een bijzondere positie, wat een grote troef is op de arbeidsmarkt.”

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen