< Terug naar overzicht

Frank Catteeuw Group HR-directeur bij SGG

Frank Catteeuw is Group HR director bij SGG, een specialist in dienstverlening op het vlak van corporate & fund administration met hoofdkantoor in Luxemburg. De groep telt zo'n 600 medewerkers.

Frank Catteeuw (49) behaalde in 1987 een master in de Psychologie, richting Arbeidspsychologie, Personeel en Organisatie aan de KU Leuven.

Catteeuw startte zijn carrière als wetenschappelijk medewerker Organisatiepsychologie aan de KU Leuven. In 1990 ging hij aan de slag als consultant bij SHL Belgium.

Van 1995 tot 1999 was Catteeuw als HR-manager verantwoordelijk voor het kaderbeheer bij farmaciereus GlaxoSmithKline (GSK). Vervolgens ging hij in 1999 aan de slag als HR-manager bij consultant PricewaterhouseCoopers (PwC). Hij was er verantwoordelijk voor staffing en ontwikkeling.

In 2001 werd Catteeuw director talentmanagement, organisation development en change bij Janssen Pharmaceutica, een onderdeel van Johnson & Johnson. Het voorbije jaar was Catteeuw actief als interim-manager en consultant bij Tessenderlo Group en bpost.

Sinds 2 december 2013 is Catteeuw Group HR-director bij SGG, een specialist in dienstverlening op het vlak van corporate & fund administration met hoofdkantoor in Luxemburg. Hij is er verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een HR-strategie en -processen, talent- en leiderschapsontwikkeling, en het veranderingstraject naar een geïntegreerde, internationale organisatie.

SGG heeft ongeveer 600 medewerkers verspreid over twee grote sites, een in Luxemburg en een in Amsterdam, enkele kleinere operaties in Curaçao, Hong Kong en België, en representatiekantoren in onder andere de US en India.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen