< Terug naar overzicht

Frank Bostyn nieuwe decaan Universiteit Antwerpen Management School (UAMS)

Professor Frank Bostyn volgt op 1 oktober marketingprofessor Patrick De Pelsmacker op als decaan voor de Universiteit Antwerpen Management School (UAMS).

Frank Bostyn studeerde Economie en Wijsbegeerte aan de Universiteit Gent, Finance & Strategic Management aan de universiteit van Pennsylvania (Wharton School) en Macroeconomic Policy & Management aan Harvard University in Boston.


Frank Bostyn was een tijdje research associate (Wharton), vooraleer aan de slag te gaan als beleidsadviseur en managementconsultant. Dat gebeurde eerst op een ministerieel kabinet, later bij de Europese Commissie en andere internationale organisaties, waar hij zich toelegde op privatiseringen en bedrijfsherstructuringen.


In oktober 1997 keerde professor Bostyn terug naar de academische wereld. Hij werd professor Management aan de faculteit TEW van de Universiteit Antwerpen. Met de fusie van de twee TEW-faculteiten in Antwerpen, zag ook de UAMS, als integratie van alle post-academische opleidingen in management, het levenslicht. Frank Bostyn was er, als lid van het directiecomité, de afgelopen vier jaar verantwoordelijk voor de pre-experience en internationale masteropleidingen. De afgelopen twee jaar was hij tevens vice-decaan van de faculteit TEW (Universiteit Antwerpen).


UAMS werd als een gedegen speler op de kaart gezet. Professor Bostyn ziet het nu als zijn taak om het potentieel van dit verhaal waar te maken: academisch relevant zijn met betrekking tot kennisontwikkeling én bedrijfseconomisch scoren. Een moeilijke combinatie, maar een prachtige uitdaging, aldus de professor.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen